30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümü törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Hükümet binası önündeki Atatürk Anıtı önünde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelengi bırakıldı.

Hükumet Konağı önündeki törene İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, Cumhuriyet Savcısı, Askeri erkan, Siyasi Parti Başkanları, kurum amirleriyle ilçe halkı katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zafer Bayramı mesajı okundu. Hükümet konağı önündeki programın ardından kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.

İlçe Kaymakamımız Ali Altınkaynak ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe şehitliğine giderek şehitlerimizi ziyaret ettiler. Heyet günün anısına şehit aileleri ve gazileri ziyaret edeceğini belirtti.

Program şehitlikte yapılan dualar ve aile ziyaretleriyle son buldu.

31 Ağu 2017 - 03:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.