4-6 Yaş Kur’an Kursumuz Açıldı

Alucra Müftülüğü ilçemizde 4-6 yaş grubuna özel Kur’an Kursu açtı.

4-6 Yaş Kur’an Kursumuz Açıldı
4-6 Yaş Kur’an Kursumuz Açıldı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Müftülüğü ilçemizin büyük bir ihtiyacı olan 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik Kur’an Kursu açarak eğitim alanında büyük bir başarıya imza attı.

İlçemizde ilk kez açılan Kur’an Kursumuzda iki sınıfta 26 öğrencimiz eğitim görecek. Konu ile ilgili bilgi aldığımız İlçe Müftümüz Muhammet Salman;

“Müftülük olarak böyle bir hizmete vesile oldukları için çok mutlu olduklarını ve Allah’a hamd ettiklerini” dile getirdi. “Göreve geldiği günden bu yana her alanda eğitim ve irşat faaliyetlerini öncelemeye gayret ettiğini, 4-6 yaş Kur’an eğitiminin de bu anlamda çok büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Salman, inşallah bu kursumuzda minik yavrularımıza, Kur’an ve dini bilgiler eğitimi vereceğiz. Yavrularımıza “elif”i öğretirken onlara elif gibi düzgün olmayı da öğreteceğiz. Ayrıca Kursumuzda din eğitiminin yanında, karakte eğitimi de yapacağız. Yavrularımıza sevgiyi saygıyı, milli değerlere bağlılığı, örf ve adetlerimizi, ana babaya hürmeti aşılayacağız. Bu kursumuzun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kursumuzun ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimiz ve milletimiz için başarılı geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

02 Eki 2017 - 23:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.