Abdulkadir Taşbaşı Dualarla Defnedildi

ABD'nin UTAH eyaletine Work And Travel vizesiyle giden ve geri dönüş esnasında geçirdiği trafik kazasıyla vefat eden Abdulkadir Taşbaşı, dualar eşliğinde dün toprağa verildi.

26 Eylül günü ABD'nin Utah eyaletinde geçirdiği trafik kazasında vefat eden Abdulkadir Taşbaşı için cenazenin ülkemize getirilmesi oldukça uzun sürmüştü. Konsoluslukların devreye girmesiyle nihayet işlemler sonuçlandı ve cenaze İstanbul'a getirildi.

Türkiye'ye dönmek üzere havalimanına giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi, aynı zamanda Alucra İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden ve ilçemizin eski imam-ı hatiplerinden Mustafa Taşbaşı'nın oğlu Abdulkadir Taşbaşı, dualar eşliğinde dün Kasımpaşa Piyalepaşa Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında Kulaksız mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazını babası Mustafa Taşbaşı hoca kıldırdı. Mustafa Taşbaşı hoca yaptığı konuşmada "bu zamana kadar bir çok cenaze namazı kıldırdım ama bu çok farklı kendi evladımızın namazını kıldırmakta varmış nasipte, herşey takdir-i ilahi, bizim bu günde yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum" diyerek helallik istedi.

Oldukça kalabalık olan cenaze töreninde Mustafa Taşbaşı hocanın görev yaptığı Arnavutköy'den, Alucra'dan, Konya'dan ve İstanbul'un çeşitli yerlerinden gelen insanlar Taşbaşı Ailesini yalnız bırakmadı.

Alucrahaber.com olarak değerli hocamıza ve tüm Taşbaşı ailesine Allah'dan sabır diler, Merhum Abdulkadir Taşbaşı'ya da Allah'dan Rahmet dileriz.

98C_Abdulkadir_Tasbasi.jpg

ADA_Abdulkadir_Tasbasi1.jpg

9ZC_Abdulkadir_Tasbasi2.jpg

11 Eki 2010 - 02:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.