Akıllı Kart Uygulaması Devam Ediyor

2009 yılında akıllı kart uygulamasını başlatan Ordu Alucralılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği akıllı kart uygulamasına 2011 yılında da devam ediyor.

Ordu Alucralılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen yıllık üye kartları hemşerilerine sunuldu. 2009 - 2010 yılında ilk uygulaması yapılan akıllı kart 2010 - 2011 yılları arasında yenileniyor. Ordu Alucralılar derneğinin yapmış olduğu hizmetleri bir paket halinde hemşerilerine 50.00 TL karşılığında sunmuştur

Yıllık üye kartlarının ön yüzünde Alucra'nın fotoğrafının bulunması ve her üyenin adı ve mesleğinin yazılması hemşehrilerimizi son derece memnun etmiştir. Yıllık üye kartının avantajları kartın arka yüzünde belirtilmiştir.

50.00 tl yıllık üyelik bedeli ödeyen tüm hemşerilerimiz derneğimizin vermiş olduğu paket hizmetlerimizden istifade edecektir

Haber: Temel Demiröz

961_AlucraKart.jpg

6ZZ_AlucraKart1.jpg

11 Kas 2010 - 16:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.