Aktepe'ye Gölet Yatırımı Devam Ediyor

Alucra Aktepe Köyüne yapılan Baraj çalışmalarıyla alakalı köy muhtarı Aziz Saraçoğlu bir açıklamada bulundu.

Aktepe'ye Gölet Yatırımı Devam Ediyor
Aktepe'ye Gölet Yatırımı Devam Ediyor
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Aktepe Köyü Muhtarı Aziz Saraçoğlu yaptığı açıklama şöyle:

"Değerli hemşerilerim,

18 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde İstanbul ve Ankara da bazı ziyaretlerde bulundum. Bu ziyaretlerimde köyümüzle alakalı bir Alucralı ve aynı zamanda Aktepe köy muhtarı olarak bir çok haber aldım. Alucramıza yapılan hizmetleri gözardı ademeyiz bu hizmetilerin ve Aktepe köyüne en büyük yatırımın sebebi olan (Yaklaşık 10 Milyon TL) Alucramızın gururu sevgili kardeşimiz savunma bakanımız sayın Nurettin Canikli Bey'e çok teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

Alucramıza ve köyümüze bu hizmetilerin devamını dilerim. Özellikle köyümüzdeki yapılmakda olan yatırımların takibini büyük bir gayret göstererek gerçekleştiren Giresun İl Genel Meclisi üyemiz Durmuş Canikli'ye de teşekkür ederim ve çalışmalarında her zaman yanında olacağımızı bildiririz" dedi.

03 Ara 2017 - 19:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.