Alucra 2.Şehidini Ankara'da Uğurluyor

Alucra'da uzun yıllar esnaflık yapmış Çalgan Köyünden olan Necmi Bahadır Denizcioğlu(Demirci) Ankara'daki helikopter saldırısında şehit olmuştu. Bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Alucra 2.Şehidini Ankara'da Uğurluyor
Alucra 2.Şehidini Ankara'da Uğurluyor
+5
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul dışında Ankara'da yaşanan olaylarda Alucra Çalgan Köyünden olan hemşerimiz Necmi Bahadır Denizcioğlu(Demirci) bugün Karşıyaka Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

Alucra'da uzun yıllar esnaflık yapmış olan Necmi Bahadır Denizcioğlu, Beştepe yakınlarında helikopter saldırısı sonucu şehit düşmüştür. Eski Çalgan Köyü muhtarı Orhan Türkmen'inde yeğeni olan Necmi Bahadır Denizcioğlu için Alucralı hemşerilerimiz son yolculuğunda Ankara Karşıyaka şehitliğinde şehidimizi yanlız bırakmadı.

Alucrahaber.com olarak şehitlerimize Allah'dan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

18 Tem 2016 - 20:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.