Alucra Heyetinden Bölge Müdürüne Ziyaret

Alucra heyeti Sivas Karayolları Bölge Müdürünü makamında ziyaret etti.

Alucra Heyetinden Bölge Müdürüne Ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yağcıoglu ile Sivas Karayolları Bölge Müdürü Aydoğan Aslan'a bir ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Kaymakçı; "Bölge Müdürü Aydoğan Aslan bey yöremiz için çok önemli bir bürokratımız, ilçemizdeki yatırımlar konusunda kendisiyle fikir alış verişinde bulunduk. İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Ali bey ile de hem tanışma ortamı oldu hemde ilçemizdeki çalışmalar hakkında oldukça olumlu bir ziyaret gerçekleşmiş oldu" dedi.

20 Şub 2017 - 20:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.