Alucra Kaymakamı Kayyum Olarak Atandı

Alucra eski kaymakamlarından Ünal Koç Batman Gercüş Belediyesine Kayyum olarak atandı.

Alucra Kaymakamı Kayyum Olarak Atandı
Haber albümü için resme tıklayın

PKK-KCK ve FETÖ terör örgütlerine yardım ve destek vermekten dolayı haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında 28 belediye başkanının (24'ü PKK-KCK, 4'ü FETÖ) daha önce görevinden uzaklaştırılması sonrası bu belediyelere Kayyum atandı.

2009-2011 yılları arasında Alucra'da başarılı hizmetleriyle, vatandaşlarla olan iletişimiyle, ilçe halkının gönlünde büyük bir yer edinen, herkesimden insanlarının sevgisini kazanan Alucra eski Kaymakamı Ünal Koç'ta Gercüş Belediyesine Kayyum olarak atandı.

22 Kas 2016 - 20:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.