Alucra Müftülüğünden Teşekkür

2 Mayıs Cumartesi günü Alucra belediye binası kültür salonunda Kur'an Kursları yararına gerçekleştirilen kermese halkımızın yoğun ilgisi ve katılımı sebebiyle ilçe müftüsü sayın Mustafa AKBULUT teşekkürlerini iletti.

Alucra müftüsü sayın Mustafa AKBULUT sitemiz aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"Alucramızda Kur'an Kurslarımızın ihtiyacı için gerçekleştirdiğimiz Kermes'de özellikle maddi desteklerinden dolayı Mustafa YELEK'e, Aydın BODUR'a, Şevki MIHLA'ya, Abdullah YEŞİLYURT'a, Zeki KARATAŞ'a, Muzaffer DANALIOĞLU'na, Enver ve Harun YURTSEVER kardeşlere, Tülay DOLU hanımefendiye, salonun tahsisinde her türlü desteği sağlayan Alucra Belediye Başkanımıza ve personeline, tüm Alucra esnafına ve saygı değer Alucra Halkımıza, kermesteki faliyetlerinden dolayı tüm Kur'an Kursu öğreticilerimize ve öğrencilerimize, tüm din görevlisi arkadaşlarımıza, her türlü aktivitemizi gurbetteki değerli hemşehrilerimize ulaştıran Alucrahaber.com sitesine teşekkür ediyor, sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyoruz" dedi.

07 May 2015 - 21:40 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.