Alucra Şebinkarahisar Yolunda Ulaşım Engeli

Dağdan kopan dev kaya kütleleri yollara düşüyor, sürücüler tedirgin.

Alucra Şebinkarahisar Yolunda Ulaşım Engeli
Alucra Şebinkarahisar Yolunda Ulaşım Engeli
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yağmurların artmasıyla gevşeyen toprak kayaları tutamaz hale gelirken, Şebinkarahisar´ı çevre il ve ilçelere bağlayan karayollarında da yollara büyük kayaların düşüyor. Ağır kütlelerdeki kayalar gevşeyen topraktan ayrılarak yol üzerine yuvarlanırken, yolun kullanıldığı esnada olayın yaşanmaması şuana kadar olası bir can ve mal kaybını önlüyor ancak kaya düşmeleri devam edecek.

Alucra Yolunda Önlem Alınacak

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Şebinkarahisar-Alucra yolunun 15-16. kilometrelerinde yamaçlardaki serbest kayaların düşürülmesi çalışmaları nedeniyle 1-3 Aralık´ta ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

04 Ara 2017 - 07:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.