Alucra Spor Gürköy Deplasmanından Galip Dönüyor

Alucra Spor bugün Keşap İlçe Stadında oynadığı Gürköy Spor maçında attığı tek golle 3 puanı almasını bildi.

Alucra Spor üst tura çıkma mücadelesinde önemli bir engeli daha aştı. Keşap ilçe stadında saat 13:00 de başlayan maçta ilk yarıda beklenen gol gelmezken 65 dk da Yavuz'un attığı gol ile 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Alucra'da oynanan Çıtlakkale maçı sonrası istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Gürköy maçı sonunda Çıtlakkale Gençlik Spor Kulübü başkanı Yüksel ÖKSÜZ Alucra Spor soyunma odasına gelerek oyuncularımızı tebrik edip, başarılar dileyerek geçen hafta yaşanan olumsuz olayların birkez daha yaşanmaması adına temennilerde bulunmuştur.

Alucra Sporumuz aldığı 3 puanla ligin bitimine 3 hafta kala üst tura çıkmayı garantilemiştir. En yakın takipçi Batlama Spor ligden çekilmiş üst tura Çıtlakkale Gençlik ile Alucra Spor çıkmıştır.

Alucra Sporumuzun tüm futbolcularını, teknik ekip ve yönetimi kutlar, tebrik ederiz.

01 Haz 2014 - 23:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.