Alucra Vakfı Başkanından Bayram Mesajı

Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı H.İbrahim Gülal sitemiz aracılığıyla bir bayram mesajı iletti. Gülal, şöyle dedi:

Değerli Hemşerilerim;

Samimi ve içtenlikle olarak idrak etmeye çaba sart ettiğimiz bu mübarek Ramazan ayını üzüntüyle terk ediyoruz. Yüce mevla tekrarını bizlere ve tüm inanlara nasip etsin.

Şahsım ve yönetimim adına Ramazan Bayramınızı tebrik eder, Cenabı Allah'tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bayramlar birlik beraberliğin, yardımlaşmanın pekiştiği günlerdir. Bu vesile ile sivil toplum kuruluşlarımızla, köy derneklerimizle sağlamaya özen gösterdiğimiz birliğin ve dirliğin daim olmasını cenabı Allah'tan diliyorum.

Halil İbrahim GÜLAL

Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı

08 Eyl 2010 - 20:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.