ALUCRA VAKFINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Alucra Vakfında basın açıklaması.

Alucra Vakfı Yönetimine seçildiğimiz günden beri yapılan karalamalara hep hoşgörüyle yaklaştık, yönetim olarak birlik ve beraberliğimizi hep üst seviyede tutma gayretinde olduk.

Vakıf Yönetimi olarak iki amacımız vardı, bunların ilki ve en önemlisi Meslek Yüksek Okuluna yeni bir bina kazandırılması, diğeri ise mütevelli sayısının çoğaltılmasıydı. Yönetimimizle Köy Derneklerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız bir araya gelerek çok şükür bu iki hedefide başarmıştır.

Bu süreç içesinde bizleri karalamayı, yapamadıkları işlere çamur atmayı kendilerine hüner edinen şahsiyetler yine medya ve internet aracılığıyla Vakfımızı küçük düşürücü ithamlarla karalamaya devam etmiştir, onlarıda hoşgörüyle karşılıyor, bilmediklerine veriyoruz.

Biz, Alucra için her kim olursa olsun ilçesine hizmet edip yatırım yaparsa onun hizmetcisi olur, ilçemize yatırımın gelmesi için her türlü çalışmada yanlarında destekcisi oluruz. Vakfımızın adı da "Eğitim ve Kalkınma" olarak belirlenirken ilçemize bu iki temel esas alınmıştır. Bunu ismi maalesef anlayan eğitimli cahillerimizde yok değil.

Vakıf adına yapılan tüm yardımları ve çalışmaları şeffaf bir şekilde kendi internet sitemizden ve ilçemizin haber sitelerinden halkımızla paylaştık. Vakıf adına ne amaçla neler toplanmış, ne amaçla nerelere harcanmış herşey ortadır. Amacımız ilçemizin eğitim alanında yakalağı bu ivmeyi dahada yükseltmektir. Bu amaçla ilçemize hizmet eden herkese destek olmak bizim Vakfımızın temel amacıdır.

Yaptığımız bu işler birileri rahatsız etmiştir, onlara Vakıf Duasını ve Bedduasını okumalarını tavsiye ediyoruz.

"Biz Alucranın Eğitimle Kalkınması için varız". Kamuoyuna Saygıyla Duyrulur.

Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı

14 Haz 2010 - 21:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.