Alucralı Hacı Adaylarımızı Uğurladık

İlçemizden Hac Farizesini yerine getirmek için oluşan ilk Hacı kafilesi kutsal topraklara gitmek için doğru yola çıktı. 10 Hacı adayımız Trabzon Havaalanından kutsal topraklara dualarla yolculandı.

Kutsal topraklarda 45 gün kalacak olan Hacı adaylarımız gözlerinden mutluluk gözyaşları akarken, yakınları da onları bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak hasretle uğurladı. Alucra Merkez Büyük Camii önünde ilçe halkıyla Helalleşen Hacı adaylarımız dualarla yolculandı.

İlçemizde vazifesini yapacak adaylarımız; Salih Tavman, Ali Osman Topkara, Yunis Ağca, Hüseyin Tekir.

Alucrahaber.com olarak Hacılarımızın yapacakları bu kutsal görevin ve dualarının kabul olmasını Canabı Mevladan niyaz ederiz.

53D_2010_Hacilar.jpg

32E_2010_Hacilar1.jpg

D86_2010_Hacilar2.jpg

8AZ_2010_Hacilar3.jpg

Haber: Murat AĞCA

Ozalucra.com

24 Eki 2010 - 09:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.