ALUCRALI ONUR, ŞAMPİYON OLUR

Devam etmekte olan 2010 yılı Paletli Yüzme Türkiye Gençler Şampiyonası Sırasın'da 400 Metre Su Üstü müsabakasın'da yeni Türkiye gençler rekoru kırarak şampiyon olan aslen Giresun Alucra'lı Mustafa Onur Doğanyıldız göğsümüzü kabarttı.

ÇALIŞAN BAŞARIR, BAŞARAN KAZANIR...BİR MEMLEKET DUYAR...GÖĞSÜMÜZ KABARIR..

Türkiye Sulatı Sporları Federasyonu 2010 yılı Programlı müsabakaların'dan olan Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası 19 Şubat 2010 günü Kayseri'de başladı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Giresun İl Temsilcisi ve Gurbetci Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ethem Bakar'ında katıldığı müsabakalar sırasın'da aslen Giresun Alucralı olan ve İstanbul Su Ve Doğa Sporları Kulübü adına mücadele eden Mustafa Onur Doğanyıldız Gençler Su Üstü 400 Metre Paletli Yüzme yeni Türkiye rekortmeni oldu.

Müsabakalar sonrası madalya töreni sırasında Giresun İl Temsilcisi Ethem Bakar tarafından takılacak madalyalar onons edildiğinde oldukca heyecanlandığı görülen gazeteci Ethem Bakar madalya töreni sırasında M.Onur Doğanyıldız'a hemşerime madalya takma şerefi bana nasip olduğu için çok mutlu oldum senden artık uluslar arası başarı bekliyorum diyerek moral verdi. Mustafa Onur Doğanyıldız 1 yıldır genç milli takımımızın formasını giyiyor ve Giresun ismini de dilinden eksik etmiyor.

Fotoğraflar :Halil Yıldırım

7ZE_mustafaonur1.jpg

E5E_mustafaonur2.jpg

23 Şub 2010 - 03:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.