Ayşe Karaçam İlk Albümünü Çıkardı

Alucralı hemşerimiz Ayşe Karaçam Giresun Panaroma Park'ta gerçekleştirdiği organizasyonla ilk albümünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Ayşe Karaçam İlk Albümünü Çıkardı
Ayşe Karaçam İlk Albümünü Çıkardı
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Dostları Yalnız Bırakmadı

12 Mart günü Giresun Panaroma Park'ta "Gitme Sevdiğim" isimli türkü albüm tanıtımında Ayşe Karaçam'ı sanat camiası, Giresun Basını ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Daha önce "Giresun'a Gidelim mi" isimli parçasıyla Giresun'da büyük ses getiren Ayşe Karaçam, çıkardığı ilk albüm çalışması için Giresun Gençlik Merkezindeki Panorama Park’ta tanıtım etkinliği ve imza günü düzenlendi.

Etkinliğe Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Giresun Musiki Cemiyeti, Giresun Basın Mensupları, Ordu Alucralılar Dernek yöneticilerinin yanı sıra, iş, sanat ve siyaset dünyasından önemli isimler de katıldı.

Milletvekili Bektaşoğlu, “Türkülerimizi başarıyla yorumlayan ve ilimizin tanıtımına vesile olan Ayşe Karaçam’a hep birlikte destek vermeliyiz. Bu albümü bütün hemşerilerimin edinmesini istiyorum” dedi.

Daha sonra Ayşe Karaçam, sanatçı Ozan Gezgini ile birlikte sahne aldı. Karaçam, 16 türkü bulunan albümden popüler olanlarla birlikte “Giresun’a gidelim mi yar” isimli türküsünü seslendirdi.

Alucrahaber.com olarak sanatçımız, hemşerimiz değerli Ayşe Karaçam'a müzik hayatında başarılar dileriz.

16 Mar 2017 - 00:24 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.