Bakanlar’dan Tütüncü Ailesine Taziye Ziyareti

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hasan Ali Tütüncü’nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakanlar’dan Tütüncü Ailesine Taziye Ziyareti
Bakanlar’dan Tütüncü Ailesine Taziye Ziyareti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası açılışının ardından merhum Tütüncü’nün ailesini evinde ziyaret eden Bakanlarımız taziyelerini ileterek, aileye sabırlar dilediler.

Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulunan ve ardından yeni yapılan Gümrük Binasını inceleyen Bakanlar, ziyaret ve incelemenin ardından havayoluyla ilimizden ayrıldılar.

11 Eyl 2017 - 23:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.