Başkan Savaş Akarçeşme, Çamoluk'ta Hizmeti Konuşturuyor

Şantiye görünümündeki Çamoluk, makus talihini yeni Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme ile giderme peşinde. Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Belediyenin kısıtlı imkanları ile yaptığı hizmetler ile "fark" yaratıyor.

Başkan Savaş Akarçeşme, Çamoluk'ta Hizmeti Konuşturuyor
Başkan Savaş Akarçeşme, Çamoluk'ta Hizmeti Konuşturuyor
Haber albümü için resme tıklayın

Çamoluk ilçesinde inşaat sektörünün canlanması ile beraber, esnaflarında yüzü gülmeye başladı. Çamoluk halkı alışık olmadığı bu hizmetlere kavuşmanın sevincini yaşarken, Başkan Akarçeşme'de vatandaşlara 7/24 hizmet etme ruhunu aşılamaya çalışıyor.

ÇAMOLUK ŞANTİYE GİBİ

Başkan Akarçeşme, Çamoluk ilçesini Kelkit Vadisi ve Giresun çapında konuşulan bir ilçe haline dönüştürdü. Eğitime gönül veren Çamoluk Sivil toplum kuruluşlarının gayreti ve Belediye Başkanı Akarçeşme'nin takibi ile Meslek Yüksek okulu inşaatı hızla ilerliyor.

Başkan Akarçeşme;

"Şimdi devletimiz buraya bir Yüksek okul yapıyor, yüksek okul açılana dek Çamoluk ilçe merkezinde inşa edilecek her bir bina Çamoluk için bir hizmettir" dedi.

İlçe halkı bu durumdan oldukça memnun, bu memnuniyetlerini sosyal medya ve internet medyası aracılığı sık sık dile getiriyorlar. Esnaflar, "Başkan Savaş Akarçeşme'nin göreve başlaması ile ilçe merkezinde ve mahallelerinde bir hareketlilik başladı. Bizde bu harekete katkı sağlamaya çalışıyoruz" dediler.

Kelkit Vadisi Medya Birliği Başkanı Gazeteci Sadi Toygar ile İstanbul'da görüşen Başkan Akarçeşme; "Çamoluk ilçesinin tüm sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Belediye bütçesi kaynaklarının yatırım projelerine yetmediği için, İstanbul'da ki Belediyeler ile dostlarımızın yardım ve desteklerini de alarak yolumuza devam ediyoruz, gecemiz gündüzümü Çamoluk'a Hizmet getirmek için" dedi.

ÇÖZÜM YOLLARINI BİLİYORUM

Çözüm yollarını çok iyi biliyorum diyen Başkan Akarçeşme, ilçe girişi yol çalışması (2200 m), terminal, hamam, İHL, yüksek okul, hastane ek bina, kapalı spor salonu, suni cim saha, sanayi sitesi, bilgi evi ve 26 odalı otel projelerini 6 ay gibi kısa bir dönemde gerçekleştirdiğini belirterek, az laf çok iş yapacağız. Akıllı projeler üreteceğiz, insanımıza iş ve aş sağlayacak her projeye destek verecek, Çamoluk için çalışacağız" dedi

Her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Akarçeşme, desteklerinden ve ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Haber: Sadi Toygar

27 Eyl 2014 - 23:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.