BELEDİYEMİZDEN İÇME SUYU KAYNAĞINDA ISLAH ÇALIŞMALARI

Alucra Belediyesi tarafından şehir içme suyu şebekesine su sağlayan Kımıllı, Köprüyanı ve Anastos kaynaklarında belediyemizce kaynaklar elden geçirilerek su kaynaklarında yapılması gereken bir takım eksiklikler giderildi.

Alucra Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla Kımıllı, Köprüyanı ve Anastos kaynaklarında kaptaj yenileme, tahliye, istinat duvarı çevre düzenlemesi ile yağmur sularının kaynağa karışmaması için yağmur suyu kanalları yapıldı. Ayrıca su şebekesi ana isale hattında bakım onarım ve yenileme çalışmasıda yapılan çalışmalarımız arasındadır.

Alucra Belediyesi

5A1_su_calismasi.jpg

ZZ8_su_calismasi1.jpg

674_su_calismasi2.jpg

07 Nis 2010 - 20:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.