Bir İlçede Çocuk Parkı Olmaz mı?

İlçemizde çocuklar için oyun parkı olmayışı gurbetten gelen ve ilçe halkının dikkatini çekiyor.

Hemen hemen her seçimde belediye başkan adayların yapacakları projelerden biridir çocuk parkı, fakat Alucrada bu zamana kadar yapıldı mı sorusunun cevabı yok maalesef. Konu ile alakalı Alucrahaber sitesine Bünyamin beyden gelen maili aynen paylaşıyoruz..

"Merhabalar alucrahaber. Alucra ilçemizle ilgili bir serzenişimi sizinle paylaşmak istedim. 3 yaşında bir oğlum var ve bana parkta oynamak istediğini söyledi çokta ısrarcı oldu hatta birazda ağladı dayanamayıp 20 km yol kat ederek oğlum ve eşimle birlikte ilçe merkezine geldik. Eskiden bildiğim kadarıyla hükümet konağının arkasında bir çocuk parkı vardı oraya gittiğimizde oranın bir çay bahçesine dönüştürüldüğünü gördük, parkın başka bir yere taşındığını düşünerek oradaki halka sorduk, merkezde bulunan caminin yanında olduğunu söylediler fakat orada da park yoktu yine bir kişiye sorduk sadece sanayi bölgesinde olduğunu söylediler. Oraya da gittiğimizde durum içler acısıydı. İlçemiz adına çok üzüldüğüm ve utandığım bir gün yaşadım. Geleceğimiz çocuklarımız için sallanacak bir salıncak, bir kaydırak, enerjisini harcayacak bir aktivite olmaması utanç verici gerçekten. Bu konuyla ilgili sitenizde bir haber yaparsak belki yetkililere sesimizi duyurabiliriz. İlginiz için teşekkür ederim."

Muhtar Aytaç Bodur "Yer Arıyoruz"

Mesudiye mahallesi muhtarı Aytaç Bodur'a konuyu ilettiğimizde " Alucra Belediyesi dere kenarına park projesi var fakat onun dışında bir çalışması var mı bilemiyoruz, mahallemizde bizde yer arayışındayız, mutlaka bir çözüm bulacağız" dedi.

Sivas Hafik ilçesinde ilçe merkezinin haricinde il özel idaresi ve köy heyeti işbirliğince köylere park yapılıyor olması ise Alucra'mız adına üzücü bir durum sergilemektedir.

24 Tem 2014 - 20:10 Giresun/ Alucra- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.