Çamlıyayla Köyü Yayla Şenliğine Davetlisiniz

Çamlıyayla Köyü Yayla Şenliği Ramazan Bayramının 3.günü Datça Burnu Şenlik alanında gerçekleşecek.

Çamlıyayla Köyü Yayla Şenliğine Davetlisiniz
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan bayramı münasebetiyle gurbetten sılaya yoğun ilgi gösteren Alucralılar, köylerinde yayla şenlikleriyle birlik beraberliği içinde büyük katkı sağlıyor

Alucra Çamlıyayla Köyü Ramazan Bayramının üçüncü gününde Kelkit Vadisinin büyük sesi Mustafa Küçük ve beraberindeki sanatçılarla yayla şenliklerini büyük bir çoşkuyla kutlamayı hedefliyor.

Dernek Başkanı Faruk Bozyokuş; "Biz anadolu insanıyız, örfümüz adetlerimiz halen ayakta ve bu duygularla gurbetten sılaya her yıl gidip sıla-i rahim yapıyoruz. Alucra Çamlıyayla Dernek Yönetimi olarak Ramazan Bayramında güzel bir program tertiplemeye gayret ediyoruz.

Tüm Alucralı hemşerilerimizi yayla şenliğimize teşriflerini bekliyoruz" dedi.

19 Haz 2017 - 01:15 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.