Çamoluk Derneği Basın Açıklaması

15 Temmuz Hain darbe girişimini kınamak ve lanetlemek üzere Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Çamoluk ilçesi Mahalle ve Köylerinin Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile bir basın bildirisi hazırlanmış ve bu basın bildirisi basın mensuplarının katılımı ile kamuoyuna açıklanmıştır.

Çamoluk Derneği Basın Açıklaması
Çamoluk Derneği Basın Açıklaması
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Çamoluk Sivil Toplum Kuruluşları Ortak Basın Bildirisi

Bu Millet Sadece Allahtan Korkar

Bizler Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği çatısı altında bulunan Sivil Toplum Kuruluşları olarak, Aziz milletimizin kendisine, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisimize yönelik 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi Türk demokrasi tarihine bir kara leke olarak girmiştir.

Aziz Milletimiz darbenin karşısında durmuş ve bu kanlı darbe girişimini engellemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu aziz millet her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak etmektedir. O gece Türk Milletinin devletine, hükümetine ve milli iradeye verdiği destek tarih boyunca unutulmayacaktır.

Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Derneğimiz ve Derneğimize bağlı Sivil Toplum Kuruluşlarımızla tepkimizi ilk anda ortaya koyduk herkes şunu çok iyi bilmelidir. Türk Halkı vatanına kastetmek isteyenlere karşı Tek vücut olup gerekli tepkiyi vermiştir.

Bu hain darbeyi organize eden kardeşi kardeşe vurduran, dış güçlerin maşası haline gelen Fetö Terör örgütünün mensuplarının da bir an önce yakalanıp gerekli cezaları almasını, hatta devletin bunları bir an önce idam etmesini talep ediyoruz.

Bu hain darbe sırasında darbeye karşı çıkan, ölümü göze alan Şerefli Askerlerimize, Canla başla çarpışmaya giren Polisimize, Mülki Amirlerimize, Harfiyat ve Çöp Kamyonları ile İş makinalarını kullanarak darbenin yolunu kesen Belediyelerimize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın bir emri ile sokaklara ve Meydanlara inen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Ülkenin birliği ve dirliği için sela okuyan Diyanet mensuplarına, Canlarını hiçe sayıp hiçbir yere gitmiyoruz gerekirse burada ölürüz diyerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde kalmaya devam eden Milletvekillerimize, Darbe karşısında duran Basın mensuplarımıza, Hiçbir siyasi görüş belirtmeden darbeye karşı duran Siyasi Parti Liderlerimize, Darbe süresince soğukkanlılığını koruyan Başbakanımıza, Darbenin önlenmesi için tüm halkı sokaklara çağıran Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımıza ve en önemlisi insiyatif alarak hain darbecilerin karşısında dimdik duran, Tankların karşısına çıkan Büyük Türkiye Milletine Şükranlarımızı sunarız.

15 Temmuzun Şehitler Günü olarak ilan edilmesini yerinde ve olumlu bir karar olarak görüyoruz. Bu vesile ile 15 Temmuz gecesi büyük kahramanlıklar gösterip bu vatan uğruna şehit olan Kardeşlerimiz, Askerlerimiz, Polislerimize Allahtan Rahmet, Yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Kamuoyuna saygılarımızla..

Çamoluk Yardimlaşma Ve Kültür Derneği

Ve Çamoluk İlçesi Köy Ve Mahalle Dernekleri

26 Tem 2016 - 17:49 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.