Çeşmeler Ciçeklendiriliyor

Küçük Camii yanindaki çesmenin çevre düzenlemesi tamamlandı.

Çeşmeler Ciçeklendiriliyor
Çeşmeler Ciçeklendiriliyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

2016 yılında Mesudiye Mahallesi Merkez Küçük Camii yaninda bulunan çeşme Mesudiye Mahallesi muhtarımız ve İlçe Kaymakamlığımız tarafından yapılan müracatlar sonrası Giresun İl Özel İdaresine yeniletilerek tekrar kullanıma açılmıştı.

Mesudiye Mahallesi Muhtarlığımız tarafından çeşmenin etrafına yapılan çevre düzenlemesi sonrası mahalleye hizmet eden bu çeşme çok daha farklı bir görünüm kazandı.

Muhtar Aytaç Bodur, "Mahallemiz hayırseverleri tarafından çesmenin eksik kalan ahsap çiçeklik ihtiyacının karşılanmasında Alucra Vakfı Başkanı Selahattin Süleymanoğlu'na, eksikligin giderilmesi noktasında bizi yalnız bırakmayan ve takipçisi olan Avukat Ahmet Dikbaş'a Mesudiye Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri adına teşekkür ederim" dedi.

12 Eyl 2017 - 17:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.