CHP Örgütleri Seçim Öncesi Denetimden Geçirildi

CHP Giresun İl Başkanlığı Haziran ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmaları hızlandırdı.

CHP Giresun il ve ilçe örgütleri parti genel merkezi tarafından görevlendirilen ve parti müfettişi ve Aydın Milletvekili Fatih Atay tarafından denetlendi.

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Aydın Milletvekili ve parti müfettişi Fatih Atay'ın dört gün süreyle Giresun'un 13 ilçesindeki tüm CHP ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiğini, ilçe yöneticileri ile görüşerek eksiklikleri belirlediğini kaydetti.

Gezmiş, parti içi yapılan denetimlerin genel seçimler öncesinde son denetim olduğunu da vurguladı. Gezmiş, "CHP olarak genel seçimlere eksiksiz olarak gireceğiz" dedi.

01 Kas 2010 - 21:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.