Çocuğunu Okuldan Alıp Eve Getirdikten Sonra Şehit Oldu

Giresun’un Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan’ın ailesine acı haber verildi.

Çocuğunu Okuldan Alıp Eve Getirdikten Sonra Şehit Oldu
Çocuğunu Okuldan Alıp Eve Getirdikten Sonra Şehit Oldu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Giresunun Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkanın ailesine acı haber verildi. Çocuğunu okuldan alıp eve bırakan şehidin, karakola geçtiği sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.

Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesinin ardından çıkan çatışmada yaralanan Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan kaldırıldığı Giresun Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere şehit oldu. Hastaneye gelen şehidin eşine ve yakınlarına Giresun Valisi Hasan Karahan tarafından acı haber verildi.

Öte yandan şehit Çalışkanın Ankaralı olduğu ve çocuğunu okuldan alıp karakolun yanında bulunan lojmanlara getirdikten sonra karakola geçtiği ve bu esnada teröristler tarafından ateş açıldığı öğrenildi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, şehidin kanını yerde bırakmamak için bütün operasyonların devam ettiğini belirterek, Geçtiğimiz günlerde Gümüşhanenin Kürtün ilçesi sınırları içerisinde yer alan Üçtaş köyündeki Akköy-II Hidroelektrik Santraline düzenlenen saldırıdaki grubun olacağını düşünmüyoruz. Bütün kuvvetlerimizle bölgedeyiz. Milletimizin başı sağ olsun dedi.

Öte yandan, Çaldağ Jandarma Karakolu Komutanlığına teröristler tarafından ilk roketatarlı daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edilirken, teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyonlar başlatıldı.

07 May 2016 - 17:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.