Demirözü Köyü Dernek Seçimi Yapıldı

28.03.2010 tarihinde Okmeydanı Demirözü Köyü Dernek binasında yapılan Dernek Başkanlığı seçiminde Halim Çeçe ile Mehmet Sarıyar'ın listesi dernek yönetimine talip oldu.

Demirözü Köyü dernek seçiminde iki farklı adayın listesini dernek yönetimine talip oldu. Mevcut başkan Halim Çeçe 62 oy olarak yeniden başkan seçildi. Diğer aday Mehmet Sarıyar ise 50 oy aldı.

Seçim öncesi oluşturulan divan başkanlığına Murat Tosun, katipler ise Ömer Çıtlak ve Şaban Eşgünoğlu seçildi. Seçime gidilmeden önce Halim Çece faaliyet raporunu okudu.

Seçime seçildiğinde ise 50 oya karşı 62 oy alarak Halim Çeçe güven tazeledi.

Halim Çeçe Başkanlığındaki Dernek Yönetimi şu isimlerden oluşmakta:

Halim ÇEÇE, Hasan SARIYAR, Nevzat KEÇECİ, Bilal ÇITLAK, Engin ÇITLAK, İsmail PERÇİN, İbrahim DEMİRÖZ, Hüseyin HİTALOĞLU ve Mustafa EŞGÜNOĞLU

Alucrahaber.com olarak yeni yönetime ve Demirözü Köyüne Hayırlı Uğurlu Olsun.

Resimler ve Bilgi için Engin Çıtlak'a Teşekkür Ederiz.

29 Mar 2010 - 19:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.