Efsane Başkanla Yola Devam

Alucra Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurul toplantısını geçtiğimiz hafta Alucra'da gerçekleştirdi. Esnaflar Suat Aybar'la yola devam kararı aldı.

Efsane Başkanla Yola Devam
Efsane Başkanla Yola Devam
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Esnaflar Suat AYBAR'la Devam Dedi

239 delegesi olan Alucra Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası 170 üyenin katılım sağladığı seçimde Başkan Suat Aybar 121 üyenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Divan üyeliklerini Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara ve katip üyeliklerini Dursun Karslıoğlu, Fatih Gündüz, Aslan Bodur ve İbrahim Akın'ın yaptığı seçim Alucra Öğretmen Evinde gerçekleşti. Genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından sırası ile gündem maddeleri okundu, mevcut yönetim ibra edildi ve seçime geçildi. Tek liste ile seçime giden Suat Aybar Alucra Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odasının tekrar başkanı seçildi.

Suat Aybar başkanlığındaki liste Yıldırım Türkmen, Fazlı Bodur, Ali Yağcıoğlu, Cemal Demirağ, Ahmet Yüyücü, İbrahim Akın'dan oluştu. Denetleme kurulunda Ayhan Bodur, Mehmet Selim Uçar ve Turgut Demirci yeraldı.

Başkan Suat Aybar, "İlçemize esnafımıza hizmet etmek için tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Alucra'da esnaflarımızın özellikle Kosgeb gibi bir çok hibe projelerinden istifade ettirmek, esnaflarımızın sıkıntılarına çare olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Beni ve yönetim üyelerimi bu göreve layık gören, oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da esnaf ve sanatkarımızın yanında olacağız. Alucramıza hayırlı olsun" dedi.

Alucrahaber.com olarak Suat Başkana ve yönetimine başarılar diliyoruz.

16 Oca 2018 - 00:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.