Fatih Ortaokulunda Eğitime Destek

Fatih Ortaokulunda eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla Destek Eğitim Odası açıldı.

Fatih Ortaokulunda Eğitime Destek
Fatih Ortaokulunda Eğitime Destek
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Fatih Ortaokulunda öğrenim görmekte olan kaynaştırma öğrencilerimiz, okuma ve yazmada zorluk yaşayan öğrencilerimizin sıkıntılarını gidermek ve ders başarılarını arttırmak için onların seviye ve gelişimlerine uygun ek eğitimler vermek üzere okulumuzda Destek Eğitim Odası açılmıştır.

Destek Eğitim Odamızın açılması için girişimlerde bulunan Okul Müdür Vekilimiz Samet YOSMAOĞLU'na, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Pınar YILDIZ'a ve Destek Eğitim Odamızda ders vermeye gönüllü olan İngilizce Öğretmenimiz Songül KAFA'ya teşekkür ediyoruz.

31 Mar 2016 - 00:30 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.