Fevzi Çakmak'lı Gençlerden Örnek Davranış

Alucra Fevzi Çakmak Köyü Gençlik Kolları olarak Kasım ayında başlattığı "Çocuklar Üşümesin" isimli yardım kampanyasını hayata geçirdi.

Fevzi Çakmak'lı Gençlerden Örnek Davranış
Fevzi Çakmak'lı Gençlerden Örnek Davranış
Haber albümü için resme tıklayın

Fevzi Çakmak'lı Gençler "Çocuklarımız Üşümesin"

İlçemizdeki ilköğretim öğrencilerini baz alarak kışlık sivil kıyafet yardımları İstanbul ve Alucra'dan çeşitli STK, İşletme ve Hayırseverler tarafından temin edilip Fevzi Çakmak Köyü Gençlik Kolları aracılığı ile gerçekleştirildi.

Şehit Er Zülkif Tekir İlkokulu Müdürü Alim Duyuş ile irtibata geçen gençler giyim konusunda yardıma muhtaç olan ögrencilerin olduğunu öğrendikten sonra bu yardım kampanyası gençler tarafından başlatıldı. İstanbul'dan getirdikleri giyisileri Okul Müdürü Alim Duyuş'a teslim eden gençlerimiz projeyi gerçekleştirmenin mutluluğu ile İstanbul'a geri döndüler.

Alucrahaber.com olarak bu örnek projeyi gerçekleştiren gençlerimizi tebrik ederiz.

13 Ara 2017 - 20:24 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.