Gençlik Kollarında Bayrak Değişimi

Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Kubilay Göncü bayrağı Mehmet Veyisoğlu'ndan devir aldı.

Gençlik Kollarında Bayrak Değişimi
Gençlik Kollarında Bayrak Değişimi
+11
Haber albümü için resme tıklayın

02.05.2017 Salı günü Vakıf Yönetim Kurulu ve Vakıf Başkanı Selahattin Sülaymanoğlu başkanlığında yönetim kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu devir teslim töreni vakıf merkezinde gerçekleşti.

Toplantıda Gençlik Kolları yönetimi ve gençlik kollarında görev yapan genç arkadaşlarımızda hazır bulundular.

Vakıf Başkanı Selahattin Süleymanoğlu’nun açılış ve gençlere hitaben yaptığı teşekkür konuşma sonrası vakfımıza hizmet edip başarılı projelere imza atan eski başkan Mehmet Veyisoğlu ve ekibine teşekkür plaketi takdim edilip, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilendi.

Vakıf gençlik kolları başkanı olarak atanan Kubilay Kaan Göncü ve ekibi bu görevi kendilerine layık gören başta vakıf yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür etti. "Alucra" kimliğini herzaman en üst düzeyde tutacaklarını ifade eden Göncü, hizmet çıtasını çok daha yükseğe çıkaracaklarını iletti.

Alucrahaber.com olarak yeni görevlendirilen arkadaşlarımıza başarılı ve hayırlı çalışmalar diliyoruz.

03 May 2017 - 19:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.