Gökçebel Köyü Dernek Binasına Kavuştu

20 yıllık bir hayalin ürünü nihayet Başkan İsa IŞIKLI ve yöneticilerinin gayretiyle sona erdi. Gökçebel Köyü İstanbul'da dernek yeri olarak kullanacağı mülkü satın alarak köylülerinin hizmetine sunmuştur.

Dernek Başkanı İsa IŞIKLI sitemize yaptığı açıklamada; "Uzun yıllar köyümüzün bir dernek yeri yoktu. Uzun uğraşlar sonunda köylülerimizinde nüfus olarak kalabalık olduğu Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesinde oldukça işlek bir cadde üzerinden yer satın almış bulunuyoruz. Değerli Köylülerimizin vermiş olduğu büyük katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Rabbim bizleri utandırmasın, bu binada köyümüze ilçemize ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Çok sevinçliyiz, uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olarak dernek binamıza kavuştuk. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun, teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Alucrahaber.com olarak başta İsa IŞIKLI Başkanımızı ve ekibini tebrik eder, Gökçebel Köyüne hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.

07 Mar 2014 - 04:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.