Gökçebel Köyünde Gençlik Kolları Kuruluyor

Alucra Gökçebel Köyünde gençler arasında birlik beraberliği sağlamak için Gözde Gök öncülüğünde Gençlik Kollarını kuruyor.

Gökçebel Köyünde Gençlik Kolları Kuruluyor
Gökçebel Köyünde Gençlik Kolları Kuruluyor
+6
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemiz Gökçebel Köyünde gençler uzun zamandır eksikliği hissettikleri gençlik kolları için ilk adımı attı. Gökçebel Gençlik Grubu adı altında toplanıp çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren gençler, İstanbul'daki iftar programında biraraya gelerek hedefledikleri etkinlikleri konuştular.

Gökçebel Gençlik Grubunun şuanda öncülüğünü yapan Gözde Gök şunları ifade etti:

"Alucra Gökçebel köyü olarak uzun zamandır gençlerimizin iletişim noktasında ciddi bir eksikliği vardı. İlçemizde bizim köyümüz dışında hemen hemen her köyde Gençlik Kolları bulunurken maalesef bu zamana kadar bizim köyümüzde böyle bir oluşum olmamıştı. Bu eksikliği hissederek önce İstanbul'da olmak üzere Gökçebel Köyünden olan gençlerimizi biraraya getirmek için çeşitli organizasyonlara niyetlendik. İstanbul'da yaptığımız İftar programımız çok güzel oldu. Önümüzdeki günlerde de aynı organizasyonu Ordu'da bulunan gençlerimizle gerçekleştireceğiz. İftar organizasyonu sonrası hiç köye gitmemiş yada uzun zamandır köye gidemeyen gençlerimiz için Ramazan Bayramında köyümüzde buluşuyor olacaz, bunun için çalışmalarımız başladı. Tabii bu çalışmalarda bu organizasyonlar bizlere destek olan başta eşim Hasan Gök, Cüneyt Işıklı, Enes Işıklı, Aykut Yaldız ve katılım sağlayan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz. Derdimiz gayemiz memleketimize hizmet ve birlik beraberliğimizi her daim sağlam tutmaktır. Bu oluşumunda köyümüze ilçemize hayırlı olmasını yüce mevladan niyaz ediyoruz" dedi.

12 Haz 2017 - 21:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.