Gözler Yeni Kabine ve Canikli'de

Gözler yeni kurulacak kabineye çevrilirken, Giresun cephesinde AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin yeni kabinede yer alması yönündeki beklenti oldukça yüksek.

Giresunda AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Caniklinin yeni kurulacak kabinede yer alması beklentisi oldukça yüksek.

Giresunlular, kabinede AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Caniklinin de yer almasını canı gönülden arzuluyor ve bekliyor. Giresunlular, Nurettin Canikli yeniden bakan olsa da olmasa da gururumuz değerlendirmesinde bulundu.

1 Kasım genel seçimlerinde Türk halkının büyük desteğiyle yeniden tek başına hükümet kurma yetkisi alan AK Partide gözler yeni kabinede. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan hükümet kurma yetkisini alan Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni bakanlar kurulu için kolları sıvadı. Davutoğlunun yeni bakanlar kurulunu bugün yarın açıklaması bekleniyor.

Yeni kabineyi merakla bekleyen illerden bir tanesi de Giresun. Giresunlular, kabinede AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Caniklinin de yer almasını canı gönülden arzuluyor ve bekliyor.

Davutoğlunun kabineyi yaparken il dengesinin yanı sıra eski-yeni dengesini de koruyacağı ifade ediliyor.

19 Kas 2015 - 19:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.