Gürbulak Köyü Derneği'nde Kongre Yapıldı

Gürbulak Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde olağan kongresi yapıldı.

Gürbulak Köyü Derneği'nde Kongre Yapıldı
Gürbulak Köyü Derneği'nde Kongre Yapıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Gürbulak Köyü Derneği'nin üyeleri Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'indeki binasında toplanarak önümüzdeki 2 yıl derneği yönetecek ekibi belirlemek için kongre yaptı. Yapılan yoklama sonucu toplantı yeter sayısına ulaşıldığının anlaşılması üzerine eski Başkan Mustafa Furuncu'nun üyelere hitaben yaptığı selamlama konuşmasından sonra Selahattin Dokumacı başkanlığında ve Erol Dokumacı ile Süleyman Furuncu'nun üyeliğini yaptığı divan kurulu oluşturuldu.

Şehitlere saygı duruşu, İstiklal Marşı'mızın okunması sonrasında dilek ve temenni konuşmaları yapıldı. Üyeler yaptığı konuşmalarda köy için birlik ve beraberlir içerikli konuşmalar ile yeni seçilecek olan yönetimden beklentilerini dile getirdiler.

Daha sonra "gizli oy, açık tasnif" usulünce yapılan seçimde Mustafa Furuncu ve Hacı Mehmet Dokumacı'nın liderliğini yaptığı listeler yarıştı. Tam bir demokratik ortamda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu kongrede seçimi kazanan ekip Hacı Mehmet Dokumacı ve arkadaşları oldu. Genel olarak genç bir yaş ortalamasına sahip olan yeni ekip adına Hacı Mehmet Dokumacı teşekkür konuşması yaptı.

Gürbulak Köyü yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Hacı Mehmet Dokumacı (Başkan)

Erol Sekreter

Yılmaz Uran

Fatih Evren

Yaşar Dokumacı

Ramazan Dokumacı

Osman Evren

Abdurrahman uran

Dursun Dokumacı

Ümit Anaç

Mehmet Köse

Emrah Dokumacı

Hamza Sekreter

Metin Dillice

Yönetime seçilen ekibe başarılar diliyoruz.

06 Şub 2017 - 08:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.