Hafızlarımız Mukabele Okuyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kurumumuz bünyesinde hizmet veren camilerimizde belli vakitlerde mukabele akunmaya başlandı.

Hafızlarımız Mukabele Okuyor
Hafızlarımız Mukabele Okuyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kurumumuz bünyesinde hizmet veren camilerimizde belli vakitlerde mukabele akunmaya başlandı. Bu çerçevede Müftülüğümüz bağlı olarak eğitim ve öğretime devam eden Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda okuyan 9 hafızımız ilçe merkezindeki camilerimizde mukabele okuyor.

Merkez Büyük Camiide ve Küçük Camiide öğle namazından sonra, Toki Camiinde ise ikindi namazından sonra hafızlarımız mukabele okuyor.

Tüm halkımızı hafızlarımızı dinlemeye ve onlara destek olmaya davet ediyoruz.

31 May 2017 - 18:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.