Hafızlık Kur’an Kursu Kurban Bağışlarınızı Bekliyor

Haziran 2015 tarihi itibarı ile bağlayan ve şuanda 45 öğrencisiyle eğitim veren Alucra Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri Kurban Bağışlarınızı talep ediyor.

Hafızlık Kur’an Kursu Kurban Bağışlarınızı Bekliyor
Hafızlık Kur’an Kursu Kurban Bağışlarınızı Bekliyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Haziran 2015 tarihinde açılarak eğitime başlayan Alucra Yatılı Hafızlık Kuran Kursuna ilgi büyük oldu. Şu an itibariyle 45 öğrencisi bulunan Hafızlık Kuran kursunun hazırlık döneminden sonra 25 öğrencimiz hafızlığa başlamış bulunmakta.

Bu zamana kadar ki eğitim ve öğretim döneminde İlçe Müftüsü Mustafa AKBULUT hocamız zaman zaman öğrenci ve öğrenci velileri ile tek tek ilgilenmiş, onlarla çeşitli toplantılar yaparak, öğrenci sorunlarını dile getirerek Hafızlığın önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.

İlçe Müftüsü Mustafa AKBULUTun üstün gayretleri ile açılan Hafızlık Kuran Kursumuz için, Alucra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından tahsis edilen 5. katlı binanın, Alucralı hayır severlerin yardımları ile restorasyonu tamamlanma aşamasına gelinmiş olup en kısa sürede eğitim dönemine hazırlanmaktadır.

Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursunun devamı için Alucralı siz hayır sever kardeşlerimizin maddi yardımlarına ve desteğe ihtiyac vardır. Yine bu bağlamda Alucralı ve bu hizmete gönül veren değerli Müslüman kardeşlerimizin kurban bağışlarınıda talep etmekteler.

KURBAN BAĞIŞ İRTİBAT BÜROSU : Hürriyet Caddesi, Metinyurt Kasabı - ALUCRA

Yetkili Kişilerin Telefonu : İhsan METİNYURT: 0530 965 3035 Recep DARAMA: 0536 940 2079

Küçükbaş Hayvan Bağışı: 625 TL

16 Eyl 2015 - 19:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.