Halis Akmen ÇPAL Rengarenk

Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden rengarenk bir proje.

Halis Akmen ÇPAL Rengarenk
Halis Akmen ÇPAL Rengarenk
+18
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemiz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi yapmış oldukları proje ile okullarını rengarenk her yönden bilgi yüklü bir ortam haline getirdiler.

Okul Müdürü Rabia AKMEN:

"Bu projede amacımız eğitim ortamlarını sıradan ve sıkıcı havadan uzaklaştırarak, bilgiyi öğrencinin ulaşabileceği her yere yayıp sınıf dışında da farkında olmadan bir öğrenme ortamı oluşturmaktı. Bu doğrultu da okulun duvarından, kapısına, merdivenine kadar bütün köşeleri ilgi çekici ve bilgi yüklü giydirmelerle donatıldı.Öğrenci proje sonunda hem okulun renkli atmosferinin olumlu etkisinde kalacak hem de merdiven çıkarken, sınıf kapısını açarken ya da koridorda gezerken bilgiye ulaşmış olacak. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz bu projemizin maliyetini karşılayarak gerçekleştirmemizi sağlayan, yanımızda olduklarını bilmenin güvenini yaşadığımız, İstanbuldan Alucraya her daim desteklerini esirgemeyen, eğitime gönül vermiş Profesör Doktor Nusret BULUTÇUya, Eczacı Muhlis AKMENe ve Mali Müşavir Muammer DÖĞENCİye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

06 Nis 2016 - 07:54 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.