Halis Akmen ÇPAL Yeşilyurt İlkokulunda

İlçemiz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemiz Yeşilyurt Köyü İlkokulunu ziyaret etti.

Halis Akmen ÇPAL Yeşilyurt İlkokulunda
Halis Akmen ÇPAL Yeşilyurt İlkokulunda
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmenleri Derya Çağlayan ve İnci Yılmaz’ın toplum hizmeti çalışması olarak planladıkları ziyarette öğrencilerimize okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan paketler hediye edildi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı iki okul öğrenci ve öğretmenleri hoş sohbetler etti. Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi idaresi öğrencilerine yardımlaşma ve dayanışma Peygamberimizin sünneti olan hediyeleşme değerlerini kazandırmayı amaçladıkları bu etkinlik çerçevesinde haftaya da kendilerinin Yeşilyurt İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini okullarında misafir edeceklerini belirtti.

Bu kapsamda öğrencilere sinema günü ve ilçe gezisi düzenleyeceklerini dile getiren okulumuz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen,öğrenci ve idarecilerine bu duyarlı organizasyon için çok teşekkür ediyoruz.

Haberin diğer resimleri için Foto Galeri'yi ziyaret edebilirsiniz.

23 Nis 2017 - 22:05 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.