Halis Akmen ÇPAL'de Koridorlar Bilgi Yüklü

Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi bilgiyi öğrencinin ulaşabileceği her yere yayarak güzel bir çalışmaya örnek oldu.

Halis Akmen ÇPAL'de Koridorlar Bilgi Yüklü
Halis Akmen ÇPAL'de Koridorlar Bilgi Yüklü
+11
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemiz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi bilgiyi öğrencinin ulaşabileceği her yere yayarak sınıf dışında okulun her alanında farkında olmadan bir öğrenmişlik gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Bu amaçla geçen yıl okulda bilgi yüklü kapı duvar merdiven giydirmeleri gerçekleşmişti. Bu yıl da yine aynı amaçla alınan karar doğrultunda yıl boyunca bütün derslerde yapılan proje ve performans ödevleri okul koridor ve duvarlarında sergilendi.

Böylece öğrenci sınıf ortamında öğrenirken sıkıcı bulduğu bilgiyi teneffüse çıkarken koridorda gezerken ya da kantine giderken farkında olmadan göz aşinalığı ile öğrenmiş olacak ve amaçlanan kalıcı öğrenme gerçekleşmiş olacak. Okulun bütün köşelerini öğrencilerin ulaşabileceği eğitim yuvası haline dönüştüren bilgiyi sınıf dışında okulun her alanına yayan eğitimcilerimize bu çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.

24 May 2017 - 19:43 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.