Halis Akmen'de Muhteşem Mezuniyet

Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi 2017 mezunlarını yine dopdolu bol eğlenceli bir mezuniyet töreni ile uğurladı.

Halis Akmen'de Muhteşem Mezuniyet
Halis Akmen'de Muhteşem Mezuniyet
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Program Okul Müdürü Rabia Akmen'in açılış konuşması ile başladı.

Ardında İlçe Milli Eğitim Müdür Fatih Eşgünoğlu selamlama konuşmasını yaptı. Daha sonra 12.sınıf öğretmenleri Ersoy Yamak ve Eda Selvin konuşmalarını yaptı. Mezun olan öğrenciler adına okul birincisi 12/A sınıfı öğrencisi Şerife Derya Metinyurt konuştu.

Daha sonra bölüm birincileri olan düz lise birincisi Şerife Derya Metinyurt ile meslek bölümü birincisi Esra Horasan'a plaketleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Eşgünoğlu tarafından takdim edildi.

Son sınıf öğrencilerimiz tarafından 11.sınıf öğrencilerimize temsili bayrak teslimi yapıldı. Okul birincisinin mezuniyet kütüğüne ismini çakışından sonra son sınıf öğrencilerimiz hep birlikte mezuniyet pastalarını kesti. Geçici mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atma töreninden sonra eğlence kısmına geçildi. Öğretmen öğrenci ve velilerimiz hep birlikte doyasıya eğlendi.

Okul Müdürü Rabia Akmen; "Halis Akmen ÇPAL ailesi olarak bir nesli daha mezun etmenin gururunu yaşarken mezun olan öğrencilerimize yolunuz bahtınız açık olsun diyor, mezun olsalarda her zaman yanlarında olacağımızı belirtiyoruz" dedi.

01 Haz 2017 - 22:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.