Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Kaymakamımız Kurum Amirleriyle beraber köylerde Haftalık Halk Günü Toplantılarını aralıksız devam ettiriyor.

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor
Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakamımız Ali Altınkaynak, İlçemiz kurum amirleri ile birlikte Aktepe, Dereçiftlik, Doludere ve Kabaktepe köylerini ziyaret ettiler.

Muhtarlar ve köy halkı tarafından karşılanan Kaymakamımız Ali Altınkaynak ve kurum amirleri köylerin sorunlarını yerinde görüp, ilgili kurum amirlerinin vatandaşlara kendi görev alanlarıyla ilgili bilgiler sunmasından sonra vatandaşların soru ve sorunları dinlenip eksiklikler hakkında notlar aldılar.

Kaymakamımız köy halkı ile sohbet ederek, kamu kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerle ilgili değerlendirmeler yaptılar.

Sıcak ve samimi geçen ziyaretlerin devlet kurumları olarak köylerine gelinmesinden ve görüşlerinin alınmasından son derece memnun olan muhtar ve vatandaşlar yapılan ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Köylerde halk günü toplantılarını her hafta tekrarlayacağını ifade eden Kaymakamımız Ali Altınkaynak; "Kurum amirleriyle köylere gitmemiz hem vatandaşı mutlu ediyor hem de sorunları yerinde görmemiz açısından çok yararlı oluyor. Devlet ve vatandaş arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kurumlarımızın da birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmaları için gerekli planlamayı yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

11 May 2017 - 19:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.