HALUK LEVENT ŞEBİN'DEYDİ

Şebinkarahisar'da konser veren ünlü şarkıcı Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şebinkarahisar Belediye Başkanlığının davetlisi olarak Şebinkarahisar'a gelen Haluk Levent, Şebinkarahisar Atatürk Spor Salonun'da konser verdi.

Haluk Levent, seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Renkli görüntülere sahne olan konserde Haluk Levent, sık sık hayranlarıyla şakalaştı. Sahneden inerek hayranlarının arasına giren Haluk Levent, onlarla birlikte şarkılarını seslendirdi.

Belediyenin organize ettiği etkinlikte konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Levent, kendisini Şebinkarahisar'ın bir mensubu gibi hissettiğini söyledi.Haluk Levent konserine İlçemiz Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, Belediye Başkanımız Şahin YILANCI, Alucra Kaymakamı Ünal KOÇ, Uygulamalı Bilimler M.Y.O. Müdürü Beytullah DÖNMEZ, Diğer Protokol üyeleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri, öğrencilerimiz ve halkımız katıldı. Yoğun ilgi gören konserde Belediye Başkanımız Şahin YILANCI, sanatçımıza bir plaket ve çiçek taktim etti. Topluluğa hitaben YILANCI, "Belediye denilince akla alt yapı gelir, kanalizasyon gelir, su gelir. Belediyelerin bu tip sosyal etkinlikleri yapması, alt yapı, kanalizasyon ne kadar önemliyse, bu tip etkinlikler de o kadar önemlidir. Bu vesile ile bizleri kırmayıp gelen sanatçımız Haluk LEVENT' e ve siz kıymetli misafirlerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Çok eğlenceli geçen ve gece geç saatlere kadar devam eden konser, olaysız bir şekilde sona erdi.Konser ile ilgili Resimler için tıklayınız.

Şebin Haber

H.Basri SARIYERLİ-Fatih CAĞCAĞ

20 Kas 2009 - 18:27 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.