Hastane Müdürümüz Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi

Alucra Devlet Hastanesinde başarılı çalışmalarla güzel işlere imza atan İdari ve Mali İşler müdürü Engin Gökçe hastanemizde iki buçuk yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Hastane Müdürümüz Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi
Hastane Müdürümüz Yapılan Çalışmaları Değerlendirdi
+5
Haber albümü için resme tıklayın

04.02.2015 tarihinde Alucra Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler müdürü olarak göreve başlayan Engin Gökçe, eski binada ilk olarak hastanenin iç yapısında düzenlemelere gitti.

Yapılan çalışmalar şöyle:

Kullanılamayan vede oldukça eski ve banyo usulü çalışan konversiyonel röntgen cihazı idi. Bunun yerine son sistem Dijital Röntgen cihazı kurulumunu hastanemize kazandırıldı.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr.Adem AKTAŞ’ın hastanemize katılımı öncesi atıl durumda olan ameliyathanemiz yenilenerek endoskopi, kolonoskopi, sünnet gibi cerrahi işlemlere başlandı. Hastanemizde bu süreçte 123 adet endoskopi, 49 adet kolonoskopi ve 185 adet sünnet işlemi gerçekleştirilmiştir.

Sadece tek uzman ile çalışan hastanemiz yapılan girişimler sonucu uzman hekim sayısı 3 e çıkarıldı, bunlar dahiliye, genel cerrahi ve aile hekimliği uzmanlık alanlarıdır.

Diş ünitesinde ciddi gayretler oldu, ünite sayı tek iken ikiye çıkarılmış ve iki diş hekimimiz birden hizmet vermeye başlamıştır.

İlçe tarihinde bir ilk olarak hastanemizde diş protez hizmeti başlamıştır. Yapılan çalışmalarla ilk 6 ayda yaklaşık 145 hastamıza protez çalışması yapılmıştır.

Yeni hastane binamızın yer teslimi yapılıp, Mayıs 2015’de inşaat çalışmaları başlamıştır. 2017 yılı temmuz ağustos aylarında açılması planlanmaktadır.

Hastane müdürümüz Engin Gökçe, Başhekimimiz Dr.Turan Kaan Karakaya ile ilçemize en iyi hizmeti vermek amacı ile çaba gayret ediyoruz. Yapılan bu çalışmalarda büyük desteği olan sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’ye ve ekibine teşekkürlerini iletti.

20 Haz 2017 - 20:25 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.