Hat Sergisi Büyüledi

İlçemiz adına son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren araştırmacı yazar Murat Dursun Tosun, Alucra'da bir sergi açtı.

Hat Sergisi Büyüledi
Hat Sergisi Büyüledi
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Değerli büyüğümüz sabır işçisi, araştırmacı yazar, nahhat Murat Dursun Tosun Hocamızın eserlerinden oluşan sergi Alucra Hacı Osman Erilli İmam Hatip Lisesi Kütüphane salonunda halkımızın ziyaretine okullar açılana kadar ziyaret edilebilir.

Osmanlı Vakıfları ve Osmanlı Mektuplarının tercüme edilmesi hususunda bir çok esere imzasını atan araştırmacı yazar aynı zamanda Nahhat olan Murat Dursun Tosun, el emeği göz nuru eserlerini Alucra Hacı Osman Erilli İmam Hatip Lisesinde sergiliyor.

Çevre ilçelere örnek olmasıyla gündende olan Kütüphane salonu şimdide çok önemli Hatt-ı Ahşap (Naht) Sergisine ev sahipliği yapıyor. Kurban Bayramı öncesinde yapılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ünal Saraçoğlu ve Murat Dursun Tosun'un birlikte gerçekleştirdiği açılışta ilçemizde kısa bir sürede merak kazanan el emeği göz nuru eserleri sergilendi.

Sergi ziyareti okullar açılana kadar İmam Hatip Lisesi Kütüphane salonunda gerçekleştirilebilir.

Alucrahaber.com olarak değerli hemşehrimiz Murat Dursun Tosun'a başarılarının devamını dileriz.

16 Eyl 2016 - 18:21 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.