Havuz ve Hamam Projesinde İmzalar Atıldı

Alucra'ya yapılacak olan Hamam ve Olimpik Havuz projesinin ihalesi Ankara'da yapıldı.

Havuz ve Hamam Projesinde İmzalar Atıldı
Havuz ve Hamam Projesinde İmzalar Atıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

1977 Yılında dönemin Alucra Belediye Başkanı Yaşar Ekmen tarafından yaptırılan "Alucra Şehir Hamamı" 1990'lı yıllarda kapanmış, ozamandan bugüne kadar ilçeye Hamam konusunda hep seçim yatırımı olarak vatandaşın gündemine getirilmişti. Yaklaşık 7 yıldır sorguladığımız Hamam Projesi ile alakalı Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı artık işin sonuna gelindiği iletti.

Alucra Belediye Başkan Asım Kaymakçı şunları ifade etti:

"Alucrahaber sitesinde 10 Nisan 2017 tarihinde Hamam konusu ile alakalı bir açıklamamız olmuştu. Projemizi çizdirmiz, yıllardır ilçemizin beklediği Modern bir Hamam ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için herşeyi hazır hale getirmiştik. Nitekim projenin finanse edilmesi konusunda yaşanan aksaklıklar nedeniyle 2017 yılında ihale sürecini tamamlayamamıştık. 7 Aralık 2017 tarihinde Spor Toto Firmasının finasmanlığında ihalesi tamamlanan projemizin protokol sözleşmesini Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptık. Allah izin verirse 2018 Nisan ayında Giresun'lu Ali Eren İnşaat isimli firmanın aldığı ihalede Hamam ve Havuz projesinin yer teslimini yapıp inşaata başlayacağız.

Belediyemizin Irmak Park Kıl Çadırı yanındaki 1000 metre kare arsaya yapılacak olan hamam, sauna, 5 kulvarlı yarı olimpik havuz ile oldukça modern bir proje olan Alucra Olimpik Spor Tesisleri 2018 yılında hayata geçmiş olacak, ilçemizde hayırlı olsun. Projemizin hayata geçmesinde bizlerin her zaman yanında olan değerli ağabeyimiz Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli'ye, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgedik'e ilçemiz adına çok teşekkür ederim" dedi.

Modern bir Hamam ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi

09 Ara 2017 - 20:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.