Her İnsan Bir Kitap

Alucra Vakfı Gençlik Kolları tarafında gerçekleştirilen "Her İnsan Bir Kitap" isimli kampanya desteklerinizi bekliyor.

Her İnsan Bir Kitap
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Vakfı Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklama şöyle:

"İyi bir birey olmanın yolu her zaman donanımlı olmaktan geçiyor. Bu donanımı ise her birey genç yaşlarda kazanmaya başlıyor. Bu donanımı kazanmak ve entelektüel bireyler haline gelmenin yolu ise en başta çok okumaktan geçiyor.

İşte Alucra Vakfı olarak bizlerin de çıkış noktası entelektüel ve donanımlı gençler yetiştirebilmek için gençlerimizde okuma alışkanlığını en üst seviyeye çıkarmaktır. Bunun için sizlerin de katkılarıyla Her İnsan Bir Kitap kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız.

Kampanyamız ile Alucrada okuyan orta okul lise ve üniversite çağındaki gençlerimizi nitelikli eserlerle buluşturmayı hedeflemekteyiz. Sizlerin de yapacağı maddi yardımlar ile alacağımız eserler Alucrada okuyan gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır."

HADİ GENÇLERİMİZ İÇİN BİR KİTAPTA SEN AL..

26 Şub 2016 - 02:46 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.