İğdecik Köyü Derneğinde Bayrak Değişimi

Alucra İğdecik Köyü Dernek yönetimi geçtiğimiz hafta yaptığı seçimle yönetim üyelerinde değişikliğe gitti.

Alucra İğdecik Köyü geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongre ile İş adamı Ömer Metinyurt dernek başkanlığı görevine getirildi.

Yardımsever ve çalışkan kimliği ile tanınan Ömer Metinyurt, Köyüne ve Alucra'ya olan sevdası ile bu göreve talip olduğunu, tüm İğdecik Köyü sakinleri ile birlik beraberlik içinde çalışmalar yapacağını iletti. Ayrıca şunlara değinen Metinyurt; "Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin CANİKLİ İğdecik Köyündendir, kendisiyle köyümüzle alakalı çalışmalarda en kısa sürede irtibata geçmek istiyoruz" dedi.

İğdecik Köyü Dernek Başkanlığına seçilen Ömer Metinyurt ve yönetim kurulu çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Üyeleri:

1- Ömer Metinyurt - Başkan

2- Yavuz Yanıkdağ - Başkan Yardımcısı

3- Arif Metinyurt - Genel Sekreter

4- Rüstem Yayıkçı - Muhasip, Veznedar

5- Yücel Yanıkdağ - Katip

6- Şaban Ağca - Tahsildar

7- Rahmi Karaçayır - Basın Sözcüsü

Dernek İrtibat Telefonu: 0212 237 88 88

48C_igdecik_dernegi1.JPG

9A9_igdecik_dernegi2.JPG

EA5_igdecik_dernegi3.JPG

2EZ_igdecik_dernegi4.JPG

02 Şub 2011 - 18:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.