İlçe Girişi Yenileniyor

Karayollarının 16. Bölge Müdürlüğü bünyesinde olan Alucra çevre yolu ve ilçe girişleri yapılan ihale sonrasında yenileniyor.

İlçe Girişi Yenileniyor
İlçe Girişi Yenileniyor
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Sivas 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı D-40 karayolunun Alucra - Şebinkarahisar girişi yapılan ihale ile yenileniyor.

Şebinkarahisar istikameti ilçe girişinden ilçe mezarlığına kadar olan 1300 metrelik yol yapılan ihale ile projelendirilip yenileniyor. Yapılan ihaleyi yaklaşık 1.6 milyon TL ye ilçemizde faaliyet gösteren ALC İnşaat Müteahhitlik firması alarak çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Asım Kaymakçı;

"D-40 karayolu bünyesinde olan Alucra Çevre yolundan ilçe kabristanlığına kadar olan 1300 metrelik kısım yaptığımız çalışmalar sonunda yeniden projelendirilip yüklenici firma çalışmalara başladı. Şuanda yol kenarlarında genişletme, istinat duvarlarının yapımı ve yol dolgu çalışmaları devam etmektedir. Amacımız modern bir şehir havasını ilçemiz halkına ve ilçemize gelen misafirlere solutmak olacaktır. Proje tamamlandığında yürüyüş parkuru, bölünmüş yol, engellilerimiz için özel kaldırımlar, özel aydınlatmalar, oturma bankları yer alacaktır. İlçe girişi şehir mezarlığına kadar parke taşı ile döşenip çalışma tamamlanacaktır. Proje çalışmalarımızda katkılarından dolayı değerli büyüğümüz Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli'ye, Sivas Bölge müdürü Aydoğan Aslan ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

16 Ağu 2016 - 19:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.