İlçe Müftülüğümüzden Kan Bağışı

Alucra Müftülüğü ve Giresun Kızılay Şubesi işbirliğiyle Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kan bağış kampanyası düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüzden Kan Bağışı
İlçe Müftülüğümüzden Kan Bağışı
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Alucra Merkez Ulu Camii alt katında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Kan alma işlemi Giresun Kan Merkezi’nde görevli kan alma ekipleri tarafından yapıldı.

Alucra Müftüsü Muhammet Salman, "Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Bir Damla Kan, Bir Can isimli Kampanyaya Alucra Müftülük personeli ve ilçe halkı olarak kan bağışında bulunduklarını belirtti. Salman, "Bir insanı kurtarmak bütün bir insanlığı kurtarmış gibi sevap kazandırır. Diyanet mensubu olarak her sene çeşitli nedenlerle kan bağışında bulunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeyi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda kan vermek sağlık açısından da çok önemli bir gerekliliktir. Sağolsun ilçe esnaflarımız ve vatandaşlarımız bu etkinliğimize destek olarak kan bağışında bulundular" dedi.

Kan Bağışının yapıldığı Alucra Merkez Ulu Camiine Alucra Kaymakamı Altınkaynak ve Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral'da katılarak Kızılay çalışanlarına ve kan bağışında bulunan hemşerilerimize desteklerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

24 Nis 2017 - 00:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.