İlçemiz İlköğretim Haftası Etkinlikleri Kutlandı

2017-2018 yılı eğitim öğretim döneminin başlaması ve ilköğretim haftası kapsamında İlçemiz Şehit Er Zülkif TEKİR İlkokulu’nda kutlama programı düzenlendi.

İlçemiz İlköğretim Haftası Etkinlikleri Kutlandı
İlçemiz İlköğretim Haftası Etkinlikleri Kutlandı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Program Kaymakamımız Ali Altinkaynak, Belediye Başkan Vekili Musatafa Darama, Garnizon Komutanı Ahmet Gün, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Eşgünoğlu yaptı, ardından öğrencilerin şiirler okumasıyla devam etti.

Kaymakamımız Ali Altinkaynak programda bir konuşma yaparak: “Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin sadece öğrencilerin değil toplumun da geleceği için büyük rol taşıdığını, çocuklarımızla evde zaman geçirip onlara destek olmamız gerektiğini, evde başlayan öğrenme sürecinin ikinci adımını okul dönemi oluşturmaktadır. Bu süreçte öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımız, milletimizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracağına dair inancımız tamdır. Ülkemiz sorunlarına duyarlı, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, milli değerlere bağlı, yeni fikirlere açık, kişisel sorumluluk duygusuna sahip, çalışkan bireyler yetiştirmek öncelikli amaçlarımız arasında yer almaktadır. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güven içerisinde yaşamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim ve öğretimle mümkün olabilir. Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde milletimizin uygarlık yarışında ön sıralarda yer alabilmesi, ancak bilgi ile yetiştirilmiş nesillerin varlığı ile mümkün olacaktır. 2017-2018 eğitim öğretim döneminin öğrencilerimize ve milletimize hayırlı olsun.” dileyerek konuşmasın sonlandırdı. 4. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine çiçek vermesi sonrası program sona erdi.

21 Eyl 2017 - 20:08 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.